Skolmiljö

Foto: Mostphotos

Brandbergsskolan är belägen intill Brandbergens centrum. I anknytning till skolan finns Brandbergens Fritidsgård, en samlingsplats för ungdomar i åldrarna 10 till 19 år. Brandbergsskolan ska vara en Skoltrevlig skola för alla!

Vår närhet till kommunikationer gör det även möjligt för skolans elever att upptäcka närsamhället på olika sätt.

Biblioteket i Brandbergen är ett trivsamt skolbibliotek i Brandbergens centrum. De har öppet för alla  elever under dagtid. Här kan eleverna förutom att låna böcker, läsa dagstidningar, låna filmer, musik, böcker, språkkurser och cd-böcker.  Det finns också böcker på andra språk.

Vi har en stor skolgård med inhägnade ytorna för fotboll, basket och valli boll.

Inom området finns idrottshall, sportanläggningarna på Torvalla, biograf Bio Cosmopolite och utomhusbad, promenadstråk samt närhet till Tyresta nationalpark.

Senast uppdaterad: 18 september 2018