• Stöd till dig som barn, ung och vårdnadshavare under pandemin

21 maj 2021

Känner du som barn eller ungdom oro under pandemin? Vill du som förälder få tips på hur du kan stötta ditt barn? Kommunen erbjuder olika typer av stöd som du kan ta del av.

• Haninge satsar på större och modernare skolor i Handen

17 maj 2021

Haninge växer och för att möta det ökande antalet elever kommer Söderbymalmsskolan i Handen flytta in i nya lokaler i Riksäpplet intill Rudans grönområden. Flytten sker i sommar och skolan öppnar igen efter sommarlovet. Skolans gamla lokaler kommer att nyttjas tillfälligt av Runstensskolan i Handen, som också ska växa på sikt och få en ny skolbyggnad.

• Skolavslutningar, baler och andra aktiviteter för grundskolan

3 maj 2021

Nu kommer sommaren i storkliv, äntligen är det dags att sparka av oss skorna, öppna dörren och släppa in vårsolen och planera för en sommar med tid för varandra. Det har varit ett utmanande år för oss alla, men vi har gjort det tillsammans. Långt där borta ser vi ljuset i tunneln och ser fram emot en höst som är lite mer som vi önskar den. Men innan dess kommer sommaravslutningar och andra aktiviteter där vi behöver vara fortsatt försiktiga.

• Fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolor i Haninge

28 april 2021

Ordförande för grund- och förskolenämnden i Haninge kommun, Tobias Hammarberg, har den 27 april beslutat om fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolorna, årskurs 7-9. Beslutet gäller från och med den 3 maj till och med terminsavslut den 10 juni 2021, då undervisningen delvis bedrivs i form av fjärr- eller distansundervisning. Beslutet togs för att fortsatt ge möjlighet för skolorna att bidra till att begränsa smittspridningen i samhället genom att undvika trängsel. Beslutet gäller inte grundsärskolan.

• Fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolor i Haninge

28 april 2021

Ordförande för grund- och förskolenämnden i Haninge kommun, Tobias Hammarberg, har den 27 april beslutat om fortsatt flexibel skolgång för högstadieskolorna, årskurs 7 - 9. Beslutet gäller från och med den 3 maj till och med terminsavslut den 10 juni 2021, då undervisningen delvis bedrivs i form av fjärr- eller distansundervisning. Beslutet togs för att fortsatt ge möjlighet för skolorna att bidra till att begränsa smittspridningen i samhället genom att undvika trängsel. Beslutet gäller inte grundsärskolan.

• Fortsatt flexibel skolgång på Brandbergsskolan

26 november 2020

För att säkra en långsiktig kvalité i undervisningen fortsätter Brandbergsskolan med flexibel skolgång. Detta innebär att distansutbildning kommer att ges efter klockan 13.00 för samtliga elever i årskurs F–8. Beslutet om fortsatt distansundervisning gäller från den 26 november till och med den 17 december.

• Rektorn har ordet

14 augusti 2020

Hej, Här kommer en uppdatering inför skolstarten mitt i sommarlovet.

• Viktiga datum hösttermin 2019 och uppstart vårtermin 2020

22 augusti 2019

Välkommen till en ny skolstart!

• Läs om Brandbergsskolans trygghetsarbete i tidningen Enterprise Magazine

27 mars 2019

Tidningen Enterprise Magazine har med vår skola i en artikel som handlar om trygghet och gemenskap.

• {{item.Title}}

{{item.LastModifiedString}}