Mediaprofil

Foto: Mostphotos

Brandbergsskolans mediaprofil vänder sig till mediaintresserade elever i årskurs 7-9.

De elever som väljer att gå mediaprofilen förses med en MacBook Air och får arbeta med alla delar av media från design, videoproduktion, fotografi, riggning av ljud och ljus vid konserter och kodning. Arbetsuppgifterna är designade så att de knyts till arbetslivet genom workshops med yrkesverksamma föreläsare, medverkan i tävlingar, utställningar och publicering av elevarbeten på vår YouTube-kanal.

För att platsa ska man ha ett genuint intresse av media. Man måste också ta ansvar för sina studier. Fokus ligger på elevens individuella utveckling både inom media, inom studierna och som individ. Vi arbetar mycket i projektgrupper och i samarbete med musikklasserna.

Välkommen med din ansökan!